Missie

Hendriks Advies! helpt bedrijven en instellingen bij het professionaliseren van hun bedrijfsvoering, zodat zij zich optimaal kunnen richten op hun core-business. Hendriks Advies! doet dat door te adviseren en opleidingen aan te bieden op het brede gebied van de bedrijfsvoering, zodat uw medewerkers in staat zijn uw bedrijfsvoering efficiënt en professioneel in te richten.

Kennis vermenigvuldigen door kennis te delen!

Hendriks Advies! doet dit op een pragmatische, resultaatgerichte, no-nonsense manier. Dat lukt door deskundigheid te combineren met organisatiesensitiviteit en door passie voor het professionaliseren van uw bedrijfsvoering. We zeggen niet voor niets:

Bedrijfsvoering is onze business!

Hendriks Advies! is bewust selectief in de acceptatie van opdrachten. De meerwaarde van Hendriks Advies! zit in de kennis en ervaring (en het vermogen deze over te dragen!) van individuen. Hendriks Advies! is een eenmanszaak. Voor grotere klussen of specifieke expertise wordt het netwerk ingeschakeld. Als opdrachtgever merkt u daar niets van, u doet zaken met Hendriks Advies!

Meer weten? Neem contact op!